Nyhetsarkivet

Om den nya dataskyddslagstiftningen

Som du säkert har uppmärksammat träder nya regler för hur personuppgifter får behandlas i kraft den 25 maj. Det här innebär att vi har uppdaterat vår integritetspolicy där det tydligt framgår vilka uppgifter som finns registrerade om dig samt hur vi fått tillgång till dem och hur de används.

Läs mer

Med miljöbyggnad i fokus

Den 12 april genomfördes för första gången en konferens som helt och hållet handlade om miljöbyggnad, vilket är Sveriges mest använda miljöcertifieringssystem för byggnader. Det var många spännande och intressanta programpunkter under dagen.

Läs mer

Efter fyra månader på Ytterman

Den första perioden handlade i första hand om att lära känna företaget. Under rekryteringsprocessen talades det mycket om att Ytterman mer liknade en familj som på riktigt bryr sig om varandra.

Läs mer

På skumpiga vägar i Kenya

När det är som hetast i sydöstra Kenya, under januari-februari, lämnade ett team från From One To Another det kalla Sverige för en arbetsvecka ihop med samarbetsorganisation Nikumbuke.

Läs mer

Första uppdraget i Uppsala: Vasakronan och hyresgästen Livsmedelsverket

Uppsala Science Park är ett område med cirka 140 företag, huvudsakligen inriktade på Life Science, materialteknik och andra kunskapsintensiva nischer.

Läs mer

Rivstart på det nya året

Det nya året har dragit igång med en rivstart. Det är roligt men ingenting som gör att vi slår oss till ro och är nöjda. Vi som gillar vintern kunde glädjas åt snön som kom lagom till sportlovet! När dagarna nu börjar bli lite längre inser jag att det redan är dags att planera för vårens alla aktiviteter. I år ska jag även lägga in ett besök i Kungsträdgården i min kalender, så att jag inte missar körsbärsblomningen igen!

Läs mer

Fyra nya engagerade medarbetare

Det går bra nu. Senaste året har vi fortsatt att växa med nya uppdrag och vårt team har förstärkts med fyra kompetenta medarbetare. Wen, Sara, Sandra och Therese bidrar alla till att utveckla och bredda vårt erbjudande.

Läs mer

Vi öppnar nytt kontor i Uppsala i januari 2018

Vi har länge sett att det finns behov av vår kompetens och våra tjänster även på orter utanför Stockholm. Den 8 januari 2018 öppnar vi upp i Uppsala och anställer samtidigt Martin Pettersson som regionchef Uppsala.

Läs mer

Julglädje som sprids över gränserna

Redan den 5 december fick Elif Schmid från From One To Another personligen berätta för 131 unga kvinnor i byn Lunga Lunga att de får möjlighet att studera på gymnasiet nästa år. Ett välkommet besked som mottogs med stor glädje. Flickorna kommer från tio olika byar och har mödrar som kollektivt stöttar och inspirerar sina döttrar att börja gymnasiet…

Läs mer

Jag blir både arg och ledsen över den brist på respekt som kvinnor vittnar om i de olika Metoo-uppropen. Det är inte acceptabelt att den ena hälften av befolkningen ska behöva utstå kränkningar, fysiska närmanden eller ens subtila nedvärderande kommentarer. I vår bransch har snickaren Emmelie Renlund och arkitekten Cajsa Winge tagit initiativet till uppropet #sistaspikenikistan…

Läs mer