Lär känna Tobias Karlsson – Byggledare/projektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag började på Ytterman under solskensmånaderna 2021 och har sedan dess främst arbetat med byggledning och projektledning i mellanstora projekt. Jag har bakgrund på entreprenadsidan där jag både arbetat som platschef på SH Bygg och drivit eget företag.

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman?

Jag gillade gemenskapen och dynamiken i arbetslaget. Sättet vi driver projekt med hög fokus på teamet gör oss starka. Med fördel arbetar vi också ofta med två eller fler resurser i projekt vilket gör att vi kan ta ett starkt helhetsgrepp genom hela genomförandet.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Jag hoppas att vi fortsätter att jobba på och bibehålla vår starka gemenskap. Erfarenhetsåterföring och förvaltning av våra talanger känns också som en viktig del i vårt arbete framåt.

Vad gör du helst på fritiden?

Träning är en viktig del av mitt liv, gärna smäller jag in minst ett pass om dagen om tid finns. Jag mår bra av frisk luft och försöker ta mig ut så mycket jag kan.

Beskriv en fun-fact om dig:

Jag är en av grundarna till den ökända shoten “Kameldrivare” (testas på egen risk).