Lär känna Magnus Ahlberg – byggprojektledare, Uppsala

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har jobbat på Ytterman sedan Augusti. Innan så arbetade jag som konsult på Ramboll, tre år som projektledare på Amasten Fastighet, två år som Arbetsledare på Ikano Bostad och 9 år på Peab som bla Platschef.

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman?

Det som lockade mest och gjorde mig riktigt taggad var att jag skulle få vara med och starta upp Yttermans nya Uppsalaavdelning! Jag har vart med om den resan förut när jag var med och starta upp Amasten verksamhet i Gävle, så det ska bli riktigt roligt att få vara med från start igen och bygga upp något på ”vårt” sätt.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Jag har förväntningar att vi ska bygga upp något riktigt bra i Uppsala och bli bäst i stan på det vi gör. Att vi ska vara det ”go to” bolaget man ringer när man vill ha sina projekt utförda. Och att vi ska anställa många stjärnor till vår del av stan.

Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden ägnar jag mycket tid åt familjen. Jag jagar både älg och vildsvin på hösten/vintern och tycker om att åka skidor, dock så har det vart väldigt dåligt med de sista åren. Jag följer hängivet Brynäs trots vårt mörka år senast. Reser gärna också!

 Kan du berätta en fun-fact om dig?

Vet inte om jag har någon exceptionell fun-fact om mig. Men jag har en väldigt stor familj hemma. Jag har två bonusbarn från min sambo (11 och 17), två egna barn (10 och 18) samt två familjehemsplaceringar (11 och 17). Dessutom har vi tre hundar i varierande storlek, en hamster och ett gäng marsvin på väg in (om de vinner där hemma). Så det är nog aldrig en lugn stund hemma hos oss, precis som det ska va!