Lär känna Viktor Sterner – Gruppchef och byggprojektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har varit byggprojektledare på Ytterman i lite mer än 1år. Innan dess har jag främst arbetat som projektledare inom VVS och kyla. Jag är utbildad VVS-ingenjör och har sedan examen utbildat mig vidare inom ledarskap, projektplanering och BAS-P/U. Under våren kommer också jag att certifiera mig som KA-N enl. PBL.

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman?

För mig var det bredden av spännande projekt och företagets grundvärderingar som fångade mitt intresse. När jag dessutom fick se vilken hög kompetens mina kollegor besitter och vilken enormt stor glädje det finns i arbetslaget så var det inte mycket att fundera på.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Framförallt ser jag fram emot att se Ytterman växa som företag tillsammans med Sustend och att vår kärna fortsätter att vara central för vår leverans. Jag hoppas att vår familjära stämning fortsätter att smitta av sig ut i branschen och att vi genom vår glädje i arbetet, och vår vassa kompetens, kan ta oss an fler roliga och utmanande projekt framåt! Från maj tillträder jag som gruppchef i Stockholm och kommer göra mitt bästa för att mina medarbetare ska trivas och utvecklas, både tillsammans och individuellt.

Vad gör du helst på fritiden?

Under fotbollssäsongen slår hjärtat lite hårdare för Djurgården än något annat (ber om ursäkt till min sambo inför stundande avsparkar) och när vädret tillåter tar jag gärna ett varv på golfbanan.

Beskriv en fun-fact om dig!

Jag har lyckats med bedriften att skada menisken i båda mina knän samtidigt, inte under alla mina idrottsår utan på ett flygplan på vägen hem från semestern.