Lär känna Mikael Svanberg – byggprojektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan du kom till oss?

Sedan mars 2022. Jag har sedan liten sprungit runt ibland plåtbitar och verktyg, då min farfar drev ett plåtslageri. Efter studenten kändes det som ett naturligt val att gå i samma fotspår som min pappa och farfar, att bli plåtslagare. Ett fritt yrke med stor yrkesstolthet! Jag blev förälskad i yrket och i den fantastiska utsikten! De senaste åren har jag drivit min fars plåtslageri, men kände att jag ville prova på något nytt efter 17 år med stans bästa utsikt!

Vad fick dig att vilja bli en del av oss?

Jag blev en del av Ytterman i samband med fusionen med Sustend. Det känns riktigt bra och riktig kul då det är en sympatisk, öppen och härlig företagskultur!

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Jag ser en ljus framtid med Ytterman där vi ska fortsätta stå för de sunda värderingar vi faktiskt gör, både som företag och bland kollegor. Jag vill fortsätta utveckla mig själv i min yrkesroll och vara en del i att utveckla företaget till det bättre.

Vad gör du helst på fritiden?

En plåtnörd som älskar att umgås med min fru och våra barn. Det blir mycket skjutsande mellan barnens fotbollsträningar. Helgerna spenderas med familjen och helgkvällarna i köket lagandes mat med en trevlig IPA i glaset! Jag är bra på att laga mat, och på fotboll! Fotboll är mitt livs stora passion. Bajen är bäst i stan!  Somrarna spenderas mer än gärna på sydligare breddgrader.

”When the seagulls follow the trawler, it’s because they think sardines will be thrown into the sea.”

Kan du berätta en fun-fact om dig?

Jag har stulit Zlatans fotbollskor utan att veta om att jag stal dem! Jag fick tyvärr lämna tillbaka dem…