Nyhetsarkivet

Lär känna Mustafa Dawod – byggprojektledare

Låt oss presentera Mustafa Dawod, reseälskande byggprojektledare med en egen liten djurpark i trädgården.

Läs mer

Lär känna Mikael Svanberg – byggprojektledare

Mikael Svanberg är byggprojektledaren som råkat stjäla Zlatans fotbollsskor och har en förkärlek till plåt, IPA och Bajen.

Läs mer

Lär känna Peter Sikell Lundin – Bitr. projektledare

Låt oss presentera Peter Sikell Lundin – biträdande projektledare med kärlek för naturen och en oväntad talang för att odla palettblad och avokadoplantor!

Läs mer

Lär känna Emilia Eriksson – Affärsområdeschef

Denna vecka får ni lära känna Emilia Eriksson, affärsområdeschef på Ytterman Projekt, som har haft ett utpräglat intresse för projektplanering ända sedan när hon som åttaåring planerade inför ommöblering av sitt sovrum.

Läs mer

Lär känna Ingela Kempe, biträdande projektledare

Lär känna Ingela Kempe, biträdande projektledare med många bollar i luften, både på jobbet och privat. Men ibland släpper hon både jobbollar, tennisbollar, volleybollar och golfbollar för att bara njuta av en god kopp kaffe.

Läs mer

Lär känna Marcus Källbrink – projektledare

Låt oss presentera Marcus Källbrink – nyfiken och utforskande projektledare som alltid ser nya höjder att sträva mot.

Läs mer

Lär känna Tobias Karlsson – Byggledare/projektledare

Denna måndag bjuder vi på en presentation av Tobias Karlsson – projektledare, träningsentusiast och en av skaparna till den ökända shoten ”Kameldrivare”.

Läs mer

Vi behöver blir fler! Nu söker vi en erfaren byggprojektledare.

Är du projektledare med stort driv och framåtlut? Vill du vara en medspelare i en stark laguppställning och leda spännande och utmanande byggprojekt? Spana in tjänsten!

Läs mer

Lär känna Viktor Sterner – Gruppchef och byggprojektledare

Dags för ytterligare en medarbetarpresentation från Ytterman! Detta är Viktor Sterner – Gruppchef och byggprojektledare under arbetsdagarna, inbiten djurgårdssupporter och golfare på fritiden.

Läs mer

Lär känna Maja Janson – biträdande projektledare

Efter ett uppehåll under jul- och nyårshelgerna återkommer vi nu med fler personalporträtt. Låt oss presentera Maja – vinterälskande projektledare och krabbfiskemästare!

Läs mer