Lär känna Haci Candemir, byggprojektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan?du kom till oss?  

Jag har varit på Ytterman sedan 2015. Innan dess studerade jag på KTH till högskoleingenjör inom byggteknik och design, med inriktning fastighetsutveckling och installationssamordning.

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman? 

Från det allra första mötet med Ytterman hade jag en väldigt bra känsla av företaget. De jobbade med spännande och intressanta projekt och de personer jag träffade gjorde ett gott intryck på mig, De personerna är idag mina kollegor, och jag trivs väldigt bra både med jobbet och med dem!  

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?  

Jag känner starkt för miljöfrågor och hållbarhet. Projektledning inom grön omställning är en viktig pusselbit till en mer hållbar verksamhet. Det vill jag jobba med tillsammans med Ytterman.

Vad gör du helst på fritiden? 

Som ni kanske kunde läsa mellan raderna i mitt svar på frågan ovan så tycker jag mycket om naturen. Jag mår som bäst när jag får möjlighet att tälta?vid en sjö med skogen som bakgrund. Och umgås med familj/vänner, så klart.  

Beskriv en fun-fact om dig: 

Under hela studietiden arbetade jag på en leksaksaffär. Sommaren 2015 kom två personer in och skulle handla leksaker. De två kunderna blev mina kollegor 3 veckor efter. Det var min första träff med Ytterman!