Lär känna Maja Janson – biträdande projektledare

Vad har du gjort innan?du kom till oss och hur länge har du jobbat på Ytterman?  

Innan jag började på Ytterman pluggade jag på KTH. Jag tog examen från samhällsbyggnadsprogrammet i våras och är nu anställd som biträdande projektledare på heltid. Men jag har varit på Ytterman sen 2020, jag har jobbat deltid parallellt med studierna och under somrarna.  

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman? 

Jag har alltid haft ett öga på Ytterman och tyckt att det verkar vara ett intressant företag att jobba på. Första gången jag träffade Ytterman var på en arbetsmarknadsmässa på KTH. Jag fick direkt en väldigt bra känsla av företaget, arbetsuppgifterna och de personer som idag är mina kollegor. Det var en självklart val för mig att fortsätta min anställning här efter examen! 

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?  

Mina förväntningar på framtiden med Ytterman är att jag ska få utvecklas både professionellt och personligt, och samtidigt få vara med att utveckla både Ytterman, Sustend och de projekt som vi driver åt våra kunder.  

Vad gör du helst på fritiden? 

Mycket av min tid utanför jobbet går åt till att umgås med vänner, äta god mat och träna. Sen tycker jag väldigt mycket om att åka skidor, så jag är väl en av de få som sett framemot vintern! 

Kan du berätta en fun fact om dig? 

Jag har ett brygg-rekord i krabbfiske som är 15 år gammalt, det verkar vara oslagbart!