fbpx

I form för hösten.

Följer du våra tips inför semesterplaneringen har du förhoppningsvis gjort tid även för träning. En god hälsa är en viktigt grund för hårt arbete, något vi tar fasta på genom vår tradition att delta i Stafesten för Unicef.

Stafesten är en företagsstafett till förmån för Unicefs arbete för barn världen över där Ytterman självklart ställer upp med flera lag. Vill du vara med i något av våra lag får du gärna höra av dig till mig, Patrik.

Har du planerat in träningstid men saknar motivation? Som inspiration och hjälp i träningen under sommaren har vi skapat en träningsgrupp på Runkeeper där vi lägger upp ett program där alla som vill kan följa och pusha varandra. Inte till att vara bäst, utan mot mål du sätter upp själv. Välkommen att följa oss på Runkeeper. Sök på Ytterman Projekt i appen, eller använd länken: https://runkeeper.com/user/2996685818/profile

 

Vi ses i spåret och till hösten!