Julglädje som sprids över gränserna

Ytterman har valt att stödja From One To Another, en ideell, icke-vinstdrivande förening som samarbetar med organisationer på plats i Kenya. Genom att stödja kenyanska flickors utbildning bidrar de till att hela samhällen utbildas och utvecklas. Vårt stöd omvandlas bland annat till utbildningsstipendier, men dessutom till att bygga en föreningslokal i byn Juakali, som ligger nära gränsen till Tanzania. Vid konstruktionen av byggnaden drar alla sitt strå till stacken med något material. Som partner till organisationen är vi stolta över att göra det här byggprojektet möjligt. I all sin enkelhet hoppas vi att det bidrar till att göra världen lite bättre. Läs mer om From One To Another här.

För oss på Ytterman är julen en högtid där man bryr sig lite extra mycket om andra. Förutom våra familjer gäller det naturligtvis våra kunder och alla andra vi möter i vårt arbete. Vi sänder också en liten extra tanke till flickorna i Kenya.

God jul önskar vännerna på Ytterman.