Skrapa på fasaden

Alla företag har ambitioner. Alla vill utvecklas. Många har, precis som vi, välutbildad personal med hög kompetens. Så långt är det inga större skillnader. Om man däremot skrapar lite mer på fasaden och ser vad som döljer sig bakom alla fina ord kan man upptäcka en del avgörande olikheter.

Skillnaden mellan olika företag hittar man sällan bland referenser och tjusiga beskrivningar. I stället handlar det om människor och företagskultur. Att det finns en vilja att alltid prestera lite bättre. Hos Ytterman samlar vi människor som ser sitt arbete som mer än ett jobb. Som är passionerade. Både i sitt jobb och vid sidan av.

Alla som arbetar hos oss har ett eget ansvar att alltid vara sitt bästa jag. Det innebär att vi har en positiv inställning, är nyfikna och intresserade av att ta del av andras synpunkter och åsikter. Vi gör aldrig skillnad på person utan möter alla med samma respekt.

Det är bara på det sättet vi själva kan bli respekterade.

Hör gärna av dig om du vill veta mer.